The Best Job Listing Theme. Everything you need.

Lorem ipsum dolor sit amet, quo veri iuvaret ex, iusto pericula efficiendi pro id. Te vis labores accusamus.

Top

Wat zegt Dominique over de samenwerking met like2match?

Dominique Draijer is 35 jaar en beschrijft haar eerste ervaring met like2match. Zij is per 1 september jl. bij de Beter Bed gestart als category manager.

Hiervoor heeft zij onder andere gewerkt bij :

  • Audax
  • DMG meubelen (Mandemakers)
  • Xenos
  • Nature’s Choice 

Haar vakgebied is Category management / inkoop.

Dominique, heb jij al eerder met recruiters gewerkt?

Zeker, met zeer wisselende ervaringen. Bij de meeste kreeg ik sterk het gevoel dat ze alleen maar met mij spraken om hun targets te halen. “Zoveel mogelijk kandidaten voorstellen en CV’s schuiven, dan zit er wel wat tussen”.

Hoe heb jij de werkwijze van like2match ervaren?

Mijn ervaring met like2match was heel anders en super positief. Het feit dat ze echt naar mij als persoon kijken heeft mij enorm geholpen. Wie ben ik, wat kan ik, wat voor bedrijf zoek ik en pas ik als persoon ook echt bij het bedrijf? De uitgebreide voorbereiding zorgde ervoor dat de gesprekken met de Beter Bed heel fijn waren en vanaf het 1e moment was er een klik. Wendy en Mariska zijn in mijn ogen de perfecte matchmakers, omdat ze veel vakinhoudelijke ervaring hebben maar ook een enorme dosis mensenkennis.

Wat vindt jij van onze 100 dagen coaching service?

Ik was eigenlijk alweer vergeten dat like2match dit aanbiedt. Het is ook zo ongebruikelijk 😉.  Ik vind het een heel prettig idee dat like2match mij ondersteunt in deze 1e periode en heel positief dat ze dit doen. Een mooie extra, zeker als het even niet zo loopt als je denkt. 

Welke tip geef jij aan werkzoekenden?

Vooral contact opnemen met like2match, aangeven wie je bent en wat je zoekt. Dan kan Wendy met haar magische toverstaf zwaaien en wie weet vinden ze voor jou ook de perfecte werkgever, zoals ze bij mij gedaan heeft.

Waar kijk je het meest naar uit in je nieuwe baan?

Vooral dat ik weer lekker aan de slag ga, door een reorganisatie bij mijn vorige werkgever stond alles net iets te lang stil . Ik ben er echt aan toe om te gaan werken, ik heb het afgelopen half jaar niet echt kunnen bouwen. Ik heb nu ervaren hoe dit is. En ik kan jullie zeggen, het is niets voor mij. Ik voelde me niet meer nuttig en werd daar heel erg onrustig van. Ik heb ongelofelijk veel zin in deze nieuwe job. Ik wil graag stabiliteit en niet na 1-2 jaar weer opnieuw gaan zoeken. Daarom heb ik ook heel goed gekeken naar de mentaliteit van de organisatie en zoals ik het nu kan inschatten denken Beter Bed en ik hier hetzelfde over. It’s a perfect match!

Je bent gestart, hoe bevalt het Dominique?

Mijn eerste weken zijn goed bevallen! We zitten vol in de invulling en afronding van het category plan, dus voor mij de perfecte timing om in te stromen. Er komt wel heel veel informatie op mij af, en ik moet nog veel leren qua collectie en technische kennis. 

Ik ben blij en ga met vol enthousiasme de toekomst in!