The Best Job Listing Theme. Everything you need.

Lorem ipsum dolor sit amet, quo veri iuvaret ex, iusto pericula efficiendi pro id. Te vis labores accusamus.

Top
Image Alt

Over ons

Even voorstellen

Like2match richt zich op commerciële functies in de retail en business to business. In 2019 gestart, omdat nog flink wat eer te behalen valt aan het maken van de juiste matches. Team like2match zet zich vol overgave in om kandidaten te helpen aan werkgeluk en opdrachtgevers aan de perfecte match.

Waarom like2match

Wij weten waar we over praten. Ons matchmaker team heeft samen meer dan 30 jaar werkervaring in de retailbranche en de business to business. Zowel bij grote als kleine opdrachtgevers. In verschillende rollen en teams.

Onze kracht

Van assistent tot director, wij focussen op de persoonlijkheid achter het cv en op de cultuur van de organisatie. Met de juiste persoon, op de juiste plek, gaat het werk namelijk vanzelf.

Of je nu als organisatie een nieuwe medewerker zoekt of als kandidaat op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Like2match brengt deze twee werelden samen en zorgt voor de ‘perfect match’.

Wat we doen, doen we met passie. Wij hebben écht plezier in ons werk en dat stralen we uit. Naar elkaar, naar kandidaten én onze klanten. Dat is de kracht van like2match.

 

Team like2match bestaat uit vak experts direct uit het vak, met ieder haar eigen unieke kwaliteiten.

Wendy ter Wal, eigenaar en oprichter

Wendy is de drijvende kracht achter like2match. Wendy werkte 30 jaar afwisselend als consultant en interim manager. Denk daarbij aan vakgebieden als E-Commerce, Category Management, Inkoop en Marketing. Een vakvrouw in hart en nieren. Als mensenmens altijd op zoek naar verbinding. Vindt het belangrijk dat collega’s op een respectvolle manier samenwerken. Met haar Amsterdamse humor weet Wendy collega’s, teams en directies voor zich te winnen en uitstekende resultaten te boeken.

Het team

Wendela nw-2

Wendela Dolieslager

Matchmaker

Meer over Wendela

Wendela heeft 7 jaar ervaring in de retailbranche.

Ze runde 4 jaar een fashion webshop en werkte drie jaar voor Blokker. Zij is naast haar werk als Matchmaker zomers actief op festivals, zij is daar make-up artist.

Wendela is doener, creatief, ondernemer en ambitieus.

Ze krijgt energie van het verbinden van mensen, zowel zakelijk als privé. Door haar mensenkennis, begrijpt ze kandidaten én opdrachtgevers en vindt ze snel de juiste match.

Mariska nw

Mariska Klinkert (Both)

Matchmaker

Meer over Mariska

Mariska heeft meer dan 20 jaar werkervaring in de retail, waarvan 4 jaar als freelancer. Wendy en Mariska hebben veel samengewerkt en samen de wereld rondgereisd op zoek naar de beste producten voor de retailers.

Zij werkte onder andere als Category Manager voor Albert Heijn, Blokker, bol.com en Intertoys.

Dynamisch, energiek en gedreven, een echte ‘verbinder’, zijn woorden die bij haar passen. Van millennial tot leeftijdsgenoot, Mariska heeft een neus voor de juiste match.

vacature JR recruiter-2

Vacature

Matchmaker (junior)

Meer over de vacature

Wat ons onderscheidt? Wij komen zelf uit het vak en hebben hierdoor een groot netwerk van mensen waarmee wij samen hebben gewerkt. Wij kunnen de opdrachtgevers en hiring managers vaak persoonlijk. Dat maakt het eenvoudig de juiste match voor de kandidaat te maken.

 

Wat het belangrijkste is: jij hebt een aantal jaren in commerciële functies in de retail of leveranciers kant gewerkt! Die ervaring neem je mee in jouw  carrièreswitch.

Jouw passie is het verbinden van mensen.

Erna

Erna Witbraad

Office manager / Database manager

Meer over Erna

‘Mensen hebben mensen nodig’ is Erna’s motto en dat doet ze maar al te graag door structuur aan te brengen in de business.

Naast haar werkzaamheden voor like2match werkt Erna al 20 jaar als zelfstandig coach/adviseur in zowel in het bedrijfsleven als in het veld van persoonlijke ontwikkeling en begeleiding.

Empathisch, creatief en praktisch ingesteld. Erna luistert, stelt de vraag achter de vraag en denkt in mogelijkheden. Dat brengt rust in de tent, zodat we elkaar verstaan en blijven begrijpen in de hectiek van alledag.

Kopie van Manon-2

Manon Kors

Loopbaanbegeleider en sollicitatie coach

Meer over Manon

Manon werk al jaren in de arbeidsbemiddeling waar zij zowel veel kandidaten als opdrachtgevers spreekt en helpt.

Sinds 2013 is zij werkzaam zelfstandig sollicitatie-en loopbaancoach.

 

Manon heeft onder andere opdrachten gaan voor Volksbank,  Engie, Hogeschool van Amsterdam, Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie en Talent First.

 

Als persoon is Manon is een kordate, krachtige en positieve vrouw. Ze onderzoekt, luistert en vraagt door en komt met de kandidaat tot nieuwe inzichten en creatieve oplossingen. 

Woorden die Manon omschrijven zijn energiek, menselijk en optimistisch.

Manon haar motto is; Keep looking, don’t settle. Blijf altijd naar de mogelijkheden kijken.

Een motto dat naadloos past bij like2match

vacature JR recruiter-2

Vacature (vervuld)

Recruitment Coördinator

Meer over de vacature

Wat ons onderscheidt? Wij komen zelf uit het vak en hebben hierdoor een groot netwerk van mensen waarmee wij samen hebben gewerkt. Wij kunnen de opdrachtgevers en hiring managers vaak persoonlijk. Dat maakt het eenvoudig de juiste match voor de kandidaat te maken.

 

Wat het belangrijkste is: jij hebt een aantal jaren in commerciële functies in de retail of leveranciers kant gewerkt! Die ervaring neem je mee in jouw  carrièreswitch.

Jouw passie is het verbinden van mensen.

Contact

Ben je enthousiast over onze uitgangspunten en de manier waarop we werken, twijfel niet en vraag ons een afspraak met je in te plannen.