The Best Job Listing Theme. Everything you need.

Lorem ipsum dolor sit amet, quo veri iuvaret ex, iusto pericula efficiendi pro id. Te vis labores accusamus.

Top
Image Alt

Over ons

Of je nu als organisatie een nieuwe medewerker zoekt of dat jij als kandidaat op zoekt bent naar een uitdaging waarin jij als persoon tot je recht komt: wij zorgen voor de ‘perfect match’.

Samen hebben wij als team van like2match vele jaren werkervaring, hebben we met veel mooie opdrachtgevers mogen werken, in verschillende rollen en in verschillende teams.

Wat wij in de praktijk hebben gezien en vooral ervaren, is dat het ontzettend veel uitmaakt welke persoon er op welke plek het werk doet. En als je maar de juiste persoon op de plek hebt dan gaat het werk vrijwel vanzelf. En dat is precies wat wij met like2match gaan faciliteren: zowel voor jou als kandidaat als voor de werkgever. Beiden zijn ten slotte op zoek naar de perfecte match. En wij helpen daarbij.

Over Wendy

Wendy ter Wal is al heel wat jaren werkzaam in de retail en werkte afwisselend als consultant en interim manager in retail, e-commerce en category management. Zij zoekt de verbinding en draagt actief bij aan een respectvolle samenwerking met collega’s. Altijd geïnteresseerd in haar medemens en met haar Amsterdamse humor weet zij collega’s, teams en directies voor zich te winnen en uitstekende resultaten te boeken.

Wendy is eigenaar van- en drijvende kracht achter like2match. Zij merkte in haar rol als leidinggevende dat er nog veel toe te voegen is aan het recruiten van nieuwe medewerkers. Wat haar betreft ontbrak het daarin te vaak aan voldoende vakkennis maar ook aan een echte focus op de persoon achter het CV. En zo is 1 januari 2020 like2match gestart.

Het team

Wendela nw-2

Wendela Dolieslager

Matchmaker

Meer over Wendela

Wendela heeft zeven jaar werkervaring in de retail sector en meerdere jaren in andere sectoren.

Zij runde vier jaar een fashion webshop en heeft de laatste drie jaar voor Blokker gewerkt.

Zij is creatief, energiek en ambitieus.

Wendela haalt haar energie uit het verbinden van mensen, zowel zakelijk als privé. Door haar mensenkennis begrijpt ze kandidaten goed en vindt ze al snel de juiste match.

Later meer

Mariska nw-2

Mariska Both

Matchmaker

Meer over Mariska

Mariska heeft meer dan 20 jaar werkervaring in de retailsector, waarvan de laatste 4 jaar als freelancer..

 

Zij werkte oa voor Albert Heijn, Blokker, bol.com en Intertoys.

 

Dynamisch, energiek en gedreven zijn woorden die bij haar passen.

Mariska is een echte ‘verbinder’: zakelijk of  privé, een millennial of een leeftijdsgenoot, Mariska heeft een neus voor de juiste match.

Maaike

Maaike van Wijk

Matchmaker

meer over Maaike

Maaike heeft precies 25 jaar ervaring opgedaan in diverse commerciële retail functies. Zij is in 1997 als management trainee gestart bij Ahold en na diverse vaste rollen werkte zij de laatste 15 jaar als freelancer.

 

Zij werkte o.a. voor Albert Heijn, De Tuinen, Bosch Huishoud Electro, Hema, Blokker, DA & DIO drogisterijen en Flying Tiger in Kopenhagen.

 

Maaike is een retailkenner, een echte mensen- mens  en verbinder pur sang, wat een mooie combinatie is dat!

Erna

Erna Witbraad

Office manager

Meer over Erna

Erna werkt al 20 jaar als zelfstandig coach/adviseur en heeft ruime ervaring in zowel het bedrijfsleven als in het veld van persoonlijke ontwikkeling en begeleiding. 

 

Haar motto is ‘mensen hebben mensen nodig’ en dat doet ze maar al te graag door  structuur aan te brengen in de business zodat alles op rolletjes loopt. Daarbij weet ze door haar mensenkennis en analytisch vermogen kandidaten aan de perfecte match te helpen. Haar persoonlijke ervaring als werknemer én ondernemer stelt haar in staat om zaken van meerdere kanten te bekijken.

 

Erna is empatisch, creatief en praktisch ingesteld. Ze luistert, stelt de vraag achter de vraag en denkt in mogelijkheden. Ze brengt rust in de tent zodat we elkaar verstaan en blijven begrijpen in de hectiek van alledag.

Kopie van Manon-2

Manon Kors

Loopbaanbegeleider en sollicitatie coach

Meer over Manon

Manon werk al jaren in de arbeidsbemiddeling waar zij zowel veel kandidaten als opdrachtgevers spreekt en helpt.

Sinds 2013 is zij werkzaam zelfstandig sollicitatie-en loopbaancoach.

 

Manon heeft onder andere opdrachten gaan voor Volksbank,  Engie, Hogeschool van Amsterdam, Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie en Talent First.

 

Als persoon is Manon is een kordate, krachtige en positieve vrouw. Ze onderzoekt, luistert en vraagt door en komt met de kandidaat tot nieuwe inzichten en creatieve oplossingen. 

Woorden die Manon omschrijven zijn energiek, menselijk en optimistisch.

Manon haar motto is; Keep looking, don’t settle. Blijf altijd naar de mogelijkheden kijken.

Een motto dat naadloos past bij like2match

Carla

Carla Beijer

HR en organisatie , arbeidszaken en interne communicatie

Meer over Carla

Carla is een echte HR professional met meer dan 25 jaar ervaring als HR Manager. Zij heeft veel ervaring met organisaties in transitie, zowel in beleid, uitvoering als projectmatig. Haar focus ligt op structuur en processen, kostenbeheersing en communicatie.

 

Carla heeft onder andere gewerkt bij Wolters Kluwer, Boekhandels Groep Nederland, Selexyz Boekhandels, Sephora, Action, Alliance Healthcare en Business Lease Nederland.

 

Als persoon is Carla een strategisch denker, pragmatisch doener, probleemoplossend en hands-on. Senioriteit met koel hoofd en warm hart. Ze is een echte verbinder en weet de juiste mensen op de juiste plek te zetten

Contact

Ben je enthousiast over onze uitgangspunten en de manier waarop we werken, twijfel niet en vraag ons een afspraak met je in te plannen.