The Best Job Listing Theme. Everything you need.

Lorem ipsum dolor sit amet, quo veri iuvaret ex, iusto pericula efficiendi pro id. Te vis labores accusamus.

Top
Image Alt

Meld je aan

Hebben wij nu niet de vacature die bij jou past?

Wij ontvangen dagelijks nieuwe vacatures. Omdat wij op zoek zijn naar de juiste persoon op de juiste plek leren wij jou graag beter kennen. Wie ben jij, welk type organisatie past bij jou en wat zijn jouw wensen? Zodra wij de baan binnenkrijgen die jouw perfecte match is, nemen we contact met je op. 

Stuur ons daarom vandaag nog jouw open sollicitatie. Dit is zeer eenvoudig, het enige dat je hoeft te doen is je cv en een korte omschrijving van jezelf uploaden via de meld je aan button hieronder. Wij nemen dan snel contact met je op om kennis te maken!

Wat doet like2match voor jou?

Ben je op zoek naar een vaste baan of juist naar een interim opdracht binnen de retailbranche, business to business?

Wij helpen je graag en wij doen dit voor heel veel verschillende niveaus van assistentjuniormediorsenior tot director.

Like2match is er voor jou! Wij onderzoeken samen met jou naar de match met een vacature. Zien wij de match, dan doen wij er alles aan onze opdrachtgever te overtuigen. We zijn er voor jou tijdens het gehele sollicitatieproces. Wij helpen jou (waar nodig) je cv klaar te maken en in de voorbereiding op jouw gesprekken.

Wij plaatsen je alleen daar waar je als mens past, waar je kunt groeien in je skills en competenties en waar jij direct waarde toevoegt. Kortom : wij zoeken met jou naar de perfecte match.

Als je voor like2match kiest dan kies je voor persoonlijke ontwikkeling, zowel op het gebied van jou als mens als in je vak. Het like2match team komt tenslotte zelf uit het vak, wij kennen de rol die jij ambieert. Kortom, wij delen graag onze ruime kennis en ervaring op dit gebied met jou.

En er is meer!

Ben jij aangenomen? Dan blijven wij nog 100 dagen in je buurt en coachen jou de eerste maanden in je nieuwe rol. Kortom, wij zijn er voor jou! Je hele proces vanaf je zoektocht tot en met je eerste 100 dagen in je nieuwe baan!

Tot slot; Wij respecteren de privacy wetgeving!

In het kader van de privacywetgeving deel je door je in te schrijven je persoonlijke informatie met ons. Wij sturen jou na je open sollicitatie een mail waarop je like2match expliciet toestemming geeft de gegevens op te slaan.

Voor meer informatie verwijzen wij jou naar ons privacybeleid op onze website.

Contact

Ben je enthousiast over onze uitgangspunten en de manier waarop we werken, twijfel niet en vraag ons een afspraak met je in te plannen.