The Best Job Listing Theme. Everything you need.

Lorem ipsum dolor sit amet, quo veri iuvaret ex, iusto pericula efficiendi pro id. Te vis labores accusamus.

Top
Image Alt

Werkzoekende

Voor de werkzoekende

Ben je op zoek naar een vaste of interim rol binnen de e-commerce en/of een rol specifiek in de retailbranche of in de business to business? Denk daarbij aan functies:

  • e-commerce e-category manager, shopmanager, content manager, social media specialist, e-mail marketeer, customer journey specialist maar ook product owners en SEO specialisten,
  • marketing, brand manager communicatie manager, promotie manager,
  • category en unit management, inkoop management, supply chain en merchandising, merchandise en supply chain planner
  • visual merchandising, styling, regio manager en account management

Ben jij niveau assistent, junior, medior, senior of director? Wij helpen je graag!

Wij plaatsen jou daar waar je als mens past, daar waar je kunt groeien in je skills en competenties en daar waar jij direct waarde toevoegt. Wij zoeken met jou naar de perfecte match.

" Wij kennen de rol die jij ambieert omdat we hem zelf hebben uitgevoerd of dat nog steeds doen, wij zijn jouw vakinhoudelijke sparringpartner ".

Om tot de perfecte match te komen helpen wij jou in het sollicitatie proces; wij helpen waar nodig je cv klaar te maken. Onze sollicitatie coach helpt jou optimaal tot je recht te komen tijdens het gesprek met HR en de hiring manager!

Als je voor like2match kiest dan kies je voor persoonlijke ontwikkeling, zowel op het gebied van jou als mens als in je vak. Het like2match team komt tenslotte zelf uit het vak, wij kennen de rol die jij ambieert. Kortom, wij delen graag onze ruime kennis en ervaring op dit gebied met jou. En ook na je plaatsing zorgt like2match voor jouw ontwikkeling door je de eerste maanden bij je nieuwe werkgever te begeleiden.

"Via LinkedIn in contact gekomen met Mariska van Like2Match. We hadden een open telefonisch gesprek ingepland om kennis te maken. Mariska wist de juiste vragen te stellen om er achter te komen wie ik ben en wat ik allemaal kan. Aan het einde van het gesprek merkte Mariska op dat ik toch in een profiel leek te passen dat zij open had staan. En toen ging het allemaal heel snel, want er was een match. Ik vond de begeleiding van Mariska erg fijn. Nogmaals bedankt voor het matchen!"

Annick, Office Manager ( Efficient Hotel Partner )

"Wendy benaderde mij voor een vacature. Ze kent haar opdrachtgevers goed, wat ze doen maar ook vooral wat voor mensen het zijn. Echt informatie die me in mijn sollicitatiegesprek een voorsprong gaf. Ze neemt je mee in het bedrijf en de vacature op een directe, no nonsense manier. Tijdens het gehele proces heb ik het contact met haar als oprecht warm , gemeend en betrokken ervaren. Bedankt Wendy, ik kijk enorm uit naar beginnen in mijn nieuwe baan."

Arlette, strategisch inkoper facilitair (Medux)

"Mijn plaatsing bij Audax is wel weer het bewijs dat like2match zijn naam helemaal waarmaakt. Mariska en Wendy hebben opnieuw voor een geweldige match gezorgd. Ik heb dan ook erg veel zin om daar binnenkort van start te gaan. Bedankt team like2match !"

Gerco, head of category management (Audax)

"Ruim een half jaar geleden benaderd door like2match. Na 2 gesprekken bleek er toch geen match was. like2match vroeg of ze mijn gegevens mochten bewaren voor eventuele toekomstige mogelijkheden. Mijn ervaring met andere bureaus is dat ze nooit meer bellen. Maar ze namen weer contact met me op voor een vacature. Na een aantal gesprekken met zowel like2match als het bedrijf, bleek er een geweldige match te zijn!"

Stephan, Marketing en Communicatie Specialist( Eye Wish Opticiens )

"Professioneel. Dat is wat het eerste in mij opkomt als ik denk aan mijn contact en de begeleiding door like2match. In mijn zoektocht naar een passende baan kwam ik in contact met Wendy. Het contact met haar heb ik als zeer prettig ervaren. Wendy is open, vriendelijk, deskundig en vasthoudend. Ze heeft mij passende adviezen gegeven, komt haar afspraken altijd na en heeft oog voor zowel de kandidaat als de mens. Dankzij haar begeleiding heb ik een passende baan gevonden. Het bedrijf is met recht like2match, dat is waarin ze excelleren."

Humphrey, Head of category management ( Medux )

"Ik heb met Mariska gesproken over een functie bij Medux welke een perfecte match blijkt te zijn. Het was een zorgvuldig proces en er is rekening gehouden met mijn wensen, de match was gauw gemaakt. Inmiddels al lekker aan de slag…. Bedankt!"

Patricia, Category Manager (Medux)

"Ik heb Mariska ervaren als een professional met kennis van mensen en hun potentie. Zij was tijdens het gehele sollicitatie proces erg betrokken. Zij was duidelijk en eerlijk wat ik als heel positief heb ervaren! Dankzij Mariska heb ik voor mijn gevoel echt de perfecte functie/werkgever gevonden. Ik zou like2match dan ook bij iedereen aanbevelen!"

Lian, Product manager (New Edition)

"Mariska heeft kennis van zaken en is geknipt voor deze rol om de juiste mensen met elkaar te verbinden. Ze is toegewijd, ze houdt je goed op de hoogte van het sollicitatieproces en is heel betrokken. Ik raad dit bureau aan, want ze vragen goed door, geven advies en maken de juiste match!"

Pauline, Online Category Manager (The Learning Network)

"Na een eerste korte maar erg verhelderende en doortastende telefonische kennismaking met Wendy is het snel gegaan! De match met Wibra bleek direct aanwezig en na 1 gesprek op locatie was het rond. Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging. Bedankt Wendy!!'

Roy, Web Master (Wibra)

"Ik ben door Mariska benaderd en werd snel enthousiast van haar verhaal over de vacature. Na ons gesprek bleek de match, goed ingeschat Mariska van team like2match!! Ik adviseer ook anderen contact op te nemen met Mariska om samen jouw droombaan te vinden!!'

Aimee, Assistent Category Manager (Wibra)

"Na een kort kennismakingsgesprek had Wendy al snel door dat er een match was met vacature bij WIbra. Het sollicitatiegesprek was snel geregeld en de match snel volbracht. Door haar enthousiaste en persoonlijke insteek was dit een waardevol traject met mooie uitkomst!'

Frank, Category Manager (Wibra)

"Wendy en ik hadden na kennismaken als snel een klik. Ze zag potentie in mij en wilde er voor zorgen dat ik mijzelf kon door ontwikkelen in een nieuwe commerciele functie. Voor ieder gesprek zorgde zij voor een explosie aan enthousiasme. Met als eindresultaat een nieuwe baan waar ik vol goede moed aan ben begonnen'

Wout, Category Manager (Beter Bed)

"Mariska heeft mijn profiel onder de aandacht gebracht bij Wendy, waarop zij direct contact met mij heeft opgenomen. We zijn de diepte in gegaan over mijn ervaring en wensen, Wendy bleek een goede match te zien met Beter Bed. Er is niet alleen gekeken of de functie goed bij mij past, maar vooral ook of de organisatie bij mij als persoon past. En dat is gelukt! Wendy is tijdens het gehele proces erg betrokken geweest en heeft mij goed op de hoogte gehouden, ik heb dit als zeer prettig ervaren. Nogmaals dank! 🙂🙂!'

Dominique, Category Manager (Beter Bed)

"De samenwerking met Wendy van like2match heb ik als prettig ervaren. Wendy had snel in kaart waar mijn capaciteiten liggen en weet dit perfect te vertalen naar de opdrachtgever. Wat mij verder goed is bevallen is het 'informele' contact dat we hadden. Ook heeft Wendy mij heel goed begeleid in de voorbereiding op de gesprekken met mijn nieuwe werkgever. Kortom Wendy en like2match, bedankt!'

Reza, Specialist master data (EDCO)

"Samen met Wendy van like2match gezocht naar een functie die bij mij past. Een functie waarin ik én kan groeien en leren én past binnen de 'bedrijfssfeer'. Met Wendy heb ik kunnen sparren rondom mijn sollicitatiegesprekken en eventueel twijfels kunnen uitspreken en wegnemen. Wendy weet heel goed waar ze het over heeft en ondersteunt waar nodig. Al met al een prettige samenwerking met een mooie uitkomst!"

Paul , Supply chain planner (logistiek concurrent)

"Door de enthousiaste toon in het bericht van Wendy, waarin ze aangaf een leuke match voor mij te hebben, was mijn interesse meteen gewekt! Daarna ging het snel en was de match al snel een feit. De betrokken en attente manier van communiceren heb ik als zeer prettig ervaren en zouden velen een voorbeeld aan kunnen nemen. Dankjewel Wendy!"

Simone , Instore brand manager (Pearle)

"like2match doet hun naam eer aan. Wendy heeft mij perfect gematcht. Na een kleine twijfel tijdens het sollicitatie proces een fijn gesprek met Wendy gehad. Zo heb ik de juiste beslissing kunnen nemen. Dit is wat je zoekt bij een recruiter.!"

Tamara , Merchandise planner (ANWB)

"Nadat Wendy mij benaderd had, is het proces van kennismaking tot een daadwerkelijk gesprek in sneltreinvaart gegaan. Ik ben dankbaar dat Wendy van like2match mij heeft kunnen plaatsen bij mijn nieuwe werkgever. Zij is doortastend en enthousiast te werk gegaan.!"

Jeroen , Regio Manager (Wibra)

"Ben benieuwd, zou het zo tof vinden om deze kans te krijgen. In elk geval al bedankt voor de tips tot nu toe! Ik heb dit nog nooit bij een bureau meegemaakt, een leuke verrassing!!"

Manon , werkzoekende

"Wendy had voor mij de perfecte baan. Nieuwsgierig en enthousiast hebben we samen onderzocht of het klopte. Met tips en tricks voor online solliciteren kon ik me goed voorbereiden. Nu, na een maand in dienst te zijn, kan ik zeggen dat het inderdaad de perfecte baan voor mij is. Wendy weet de beste verbinding te maken!!"

Jacqueline , Category Manager (GrandVision)

"Dankzij Wendy mocht ik onderdeel zijn van een fantastisch proces. Haar inzicht, advies en hulp hebben mij geholpen om in een zeer korte tijd bij een nieuwe werkgever aan de slag te gaan. Bij like2match brengen ze de wens van de werkgever en de geschikte kandidaat feilloos samen!"

Nicole , JR Category Manager (Wibra)

"Soms mijmer je weleens over wat anders .Toeval? “ik heb een leuke baan voor je, past helemaal bij jou” Enthousiast geworden door de drive vanuit Wendy ben ik ook zo het gesprek aangegaan. En aangenomen! Dank Wendy, voor je inzet, detail en enthousiasme. Zouden er meer moeten hebben!"

Marco , Manager Winkels (Regts)

"like2match, had een interessante en passende vacature voor mij. Technische groothandel Regts BV, Laat deze branche nou net een van mijn interesses zijn. Het is fantastisch om mijn privé interesses te combineren met mijn dagelijkse werk. Wendy bedankt!"

Jasper, Manager Categorieën (Regts)

"Many thanks to Wendy ter Wal from like2match for “the match made in haven” at Wibra and yours high professional approach during the application period of 2 weeks (yep it was the fast one ?)."

Amela, SR Category Manager (Wibra)

Blog

Contact

Ben je enthousiast over onze uitgangspunten en de manier waarop we werken, twijfel niet en vraag ons een afspraak met je in te plannen.