The Best Job Listing Theme. Everything you need.

Lorem ipsum dolor sit amet, quo veri iuvaret ex, iusto pericula efficiendi pro id. Te vis labores accusamus.

Top
Image Alt

Werkzoekende

Voor de werkzoekende

Ben je op zoek naar een vaste of interim rol binnen de e-commerce en/of een rol specifiek in de retailbranche of in de business to business? Denk daarbij aan functies:

  • e-commerce e-category manager, shopmanager, content manager, social media specialist, e-mail marketeer, customer journey specialist maar ook product owners en SEO specialisten,
  • marketing, brand manager communicatie manager, promotie manager,
  • category en unit management, inkoop management, supply chain en merchandising, merchandise en supply chain planner
  • visual merchandising, styling, regio manager en account management

Ben jij niveau assistent, junior, medior, senior of director? Wij helpen je graag!

Wij plaatsen jou daar waar je als mens past, daar waar je kunt groeien in je skills en competenties en daar waar jij direct waarde toevoegt. Wij zoeken met jou naar de perfecte match.

Like2Match.2-47

Wij kennen de rol die jij ambieert omdat we hem zelf hebben uitgevoerd of dat nog steeds doen.

Om tot de perfecte match te komen helpen wij jou in het sollicitatie proces; wij helpen waar nodig je cv klaar te maken. Onze sollicitatie coach helpt jou optimaal tot je recht te komen tijdens het gesprek met HR en de hiring manager!

Als je voor like2match kiest dan kies je voor persoonlijke ontwikkeling, zowel op het gebied van jou als mens als in je vak. Het like2match team komt tenslotte zelf uit het vak, wij kennen de rol die jij ambieert. Kortom, wij delen graag onze ruime kennis en ervaring op dit gebied met jou. En ook na je plaatsing zorgt like2match voor jouw ontwikkeling door je de eerste maanden bij je nieuwe werkgever te begeleiden.

Like2match werkt onder andere voor:

"Nadat Wendy mij benaderd had, is het proces van kennismaking tot een daadwerkelijk gesprek in sneltreinvaart gegaan. Ik ben dankbaar dat Wendy van like2match mij heeft kunnen plaatsen bij mijn nieuwe werkgever. Zij is doortastend en enthousiast te werk gegaan.!"

Jeroen , Regio Manager (Wibra)

"Ben benieuwd, zou het zo tof vinden om deze kans te krijgen. In elk geval al bedankt voor de tips tot nu toe! Ik heb dit nog nooit bij een bureau meegemaakt, een leuke verrassing!!"

Manon , werkzoekende

"Wendy had voor mij de perfecte baan. Nieuwsgierig en enthousiast hebben we samen onderzocht of het klopte. Met tips en tricks voor online solliciteren kon ik me goed voorbereiden. Nu, na een maand in dienst te zijn, kan ik zeggen dat het inderdaad de perfecte baan voor mij is. Wendy weet de beste verbinding te maken!!"

Jacqueline , Category Manager (GrandVision)

"Dankzij Wendy mocht ik onderdeel zijn van een fantastisch proces. Haar inzicht, advies en hulp hebben mij geholpen om in een zeer korte tijd bij een nieuwe werkgever aan de slag te gaan. Bij like2match brengen ze de wens van de werkgever en de geschikte kandidaat feilloos samen!"

Nicole , JR Category Manager (Wibra)

"Soms mijmer je weleens over wat anders .Toeval? “ik heb een leuke baan voor je, past helemaal bij jou” Enthousiast geworden door de drive vanuit Wendy ben ik ook zo het gesprek aangegaan. En aangenomen! Dank Wendy, voor je inzet, detail en enthousiasme. Zouden er meer moeten hebben!"

Marco , Manager Winkels (Regts)

"like2match, had een interessante en passende vacature voor mij. Technische groothandel Regts BV, Laat deze branche nou net een van mijn interesses zijn. Het is fantastisch om mijn privé interesses te combineren met mijn dagelijkse werk. Wendy bedankt!"

Jasper, Manager Categorieën (Regts)

"Many thanks to Wendy ter Wal from like2match for “the match made in haven” at Wibra and yours high professional approach during the application period of 2 weeks (yep it was the fast one ?)."

Amela, SR Category Manager (Wibra)

Blog

Contact

Ben je enthousiast over onze uitgangspunten en de manier waarop we werken, twijfel niet en vraag ons een afspraak met je in te plannen.