The Best Job Listing Theme. Everything you need.

Lorem ipsum dolor sit amet, quo veri iuvaret ex, iusto pericula efficiendi pro id. Te vis labores accusamus.

Top

De nieuwe medewerker start, wij hangen de slingers op en starten 100 dagen begeleiding!

like2match zorgt voor de perfecte match.  Hoe mooi is het dat wij niet stoppen bij plaatsing.

Jouw eerste dag begint. Een 1e dag bij je nieuwe werkgever begint meestal met een kopje koffie, daar hoort een feestelijk gebakje bij.
Dat regelen wij bij #like2match, de slingers hangen wij op, de start doet de nieuwe medewerker. 

Die dag begint ook onze extra service, 100 dagen begeleiding on the job .

like2match realiseert zich vanaf de start dat het professioneel verbinden van mensen niet alleen gaat om het invullen van een vacature. Er is meer nodig voor kandidaat en opdrachtgever.Daarom coachen wij onze geplaatste kandidaten die vast in dienst gaan de eerste 100 dagen.

Wendy: “De eerste 100 dagen in een nieuwe baan zijn spannend. Om de nieuwe samenwerking van de werkgever en werknemer soepel te laten verlopen zijn wij de eerste 100 dagen zeer nauw betrokken. Wij coachen zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Hierdoor wordt de kans van slagen op de juiste match significant verhoogd.”

Marije: “Ik heb net de juiste match voor een prachtig bedrijf weten te realiseren. En ik verheug mij nu al op de 100 dagen waarin ik de nieuwe medewerker mag begeleiden. Zo blijf ik nauw betrokken bij mijn vakgebied en help ik werkgever en werknemer samen de perfecte start te maken. “

 

Wendy ter Wal 06-81951940