The Best Job Listing Theme. Everything you need.

Lorem ipsum dolor sit amet, quo veri iuvaret ex, iusto pericula efficiendi pro id. Te vis labores accusamus.

Top

Hoe bereid jij je voor op je sollicitatie gesprek?

Ben jij de perfecte match voor de baan? Heb je een beetje  hulp nodig om jezelf te zijn tijdens het sollicitatiegesprek?

Solliciteren is natuurlijk spannend. Wie heb je tegenover je en wat verwacht de manager van jou? Heb jij ook weleens last van ‘gezonde’ spanning of ben jij wel eens in paniek geraakt tijdens of vlak voor een gesprek?

Manon vertelt:

ik weet hoe belangrijk het is om je goed voor te bereiden op een sollicitatiegesprek. Solliciteren is een spel met heel eigen spelregels.
Zo hebben we deze maand nog een kandidaat geholpen. Zij is de perfecte match maar was heel nerveus voor haar sollicitatiegesprek. Zij had het gevoel dat zij tijdens eerder sollicitatiegesprekken niet altijd in staat was geweest om het antwoord te geven wat zij graag had gewild. Dit maakte haar onzeker en zenuwachtig. 

Om haar met vertrouwen naar het gesprek te laten gaan heb ik haar de opdracht gegeven haar antwoorden voor te bereiden volgens de STAR Methodiek. STAR staat voor Situatie, Taak, Actie en Resultaat. Hierna hebben we het gesprek geoefend.  

Met een prachtig resultaat!  Zij is aangenomen!

Wendy reageert:

En daarom zijn wij als team van like2match zo blij met Manon. 

Wij stoppen niet bij een passende CV. Als wij zien dat de match klopt dan helpen wij jou jezelf goed laat zien.

Wil je sparren over jouw sollicitatie angst?  Wij helpen je graag!

Wendy ter Wal 06-81951940