The Best Job Listing Theme. Everything you need.

Lorem ipsum dolor sit amet, quo veri iuvaret ex, iusto pericula efficiendi pro id. Te vis labores accusamus.

Top

Voel jij een mismatch met je huidige baan of organisatie cultuur?

Contract niet verlengd? Wat betekent een mismatch met jouw werkgever voor jou als persoon? Dat voelt meestal niet als gewoon pech en opnieuw beginnen, je neemt altijd een stukje ‘leed’ met je mee.

Wendy:  Zo weet ik inmiddels dat iedereen het in zijn leven wel een keer meemaakt, dat je de overstap maakt naar een werkgever waar je achteraf echt niet past. Niet bij de cultuur of niet bij je directe leidinggevende. Ook ik heb dat ervaren. Je wordt onzeker en denkt dat je ondanks alle succesvolle jaren misschien toch niet geschikt bent voor dit werk. Onzin natuurlijk!  Maar wel een mooie les om bij de volgende werkgever hier extra goed op te letten.

Manon: Het levert je ook hele nuttige kennis op over jezelf en waarom een baan wel of niet bij je past. Met deze kennis kun je dan weer op zoek naar de juiste baan voor jou!

Die kennis hebben wij bij #like2match verweven in onze service. Vanaf de start onderzoeken wij samen de match op skills en belangrijker nog; op jou als persoon! Pas als alles klopt word jij bij de opdrachtgever voorgedragen voor die nieuwe baan.

Zit jij niet op je plek? Wordt jouw contract niet verlengd? Wordt dan niet onzeker en neem contact met ons op om je ervaring te delen. Wij helpen jou graag in je zoektocht naar de baan die wél bij je past!

#newjob #perfectmatch #retailing #ecommerce #fashion