The Best Job Listing Theme. Everything you need.

Lorem ipsum dolor sit amet, quo veri iuvaret ex, iusto pericula efficiendi pro id. Te vis labores accusamus.

Top

Waarom noemen wij onszelf Matchmaker in plaats van Recruiter?

WE LIKE 2 MATCH, DE NAAM ZEGT HET AL. Onze passie is het maken van de perfecte match. Wij introduceren onszelf altijd als matchmaker en niet als recruiter. Ten onrechte wordt soms gedacht dat deze twee woorden hetzelfde betekenen.

Sla het woordenboek er maar op na:

 

RECRUITER,  re·crui·ter (de; m,v; meervoud: recruiters)
📌  Iemand die personeel werft voor een bedrijf

MATCHMAKER, match.ma.ker (de; m,v, meervoud: matchmakers)
📌  Iemand die zich bezighoudt met het maken van matches

Zie je het verschil?

 

Wij gebruiken onze jarenlange praktijkervaring om de match te maken.  Wij kunnen als geen ander inschatten welke persoon het beste bij welk bedrijf past. Dat weten we door onze jarenlange praktijkervaring. Wij hebben vaak zelf in het bedrijf gewerkt of de sollicitant als directe collega meegemaakt.

We helpen jou vanuit onze passie en ons ❤️ met de volgende stap in je carrière. Belangeloos, want jij staat bij like2match altijd op nummer 1.

Toe aan een volgende stap? Wij matchmakers staan voor je klaar. Wij sparren graag met jou over jouw wensen en denken met je mee waar jij deze stap het beste kan maken.

Verder helpen we je met het updaten van jouw cv en de voorbereiding op het gesprek. Sterker. Word je aangenomen? Dan coachen wij jou zelfs nog 100 dagen in je nieuwe rol.

Wij horen jou graag!

#welike2match #matchmaker #recruiter #recruitment #cv #recruiters #retailing

Content Creation : Petra Schouten Media