The Best Job Listing Theme. Everything you need.

Lorem ipsum dolor sit amet, quo veri iuvaret ex, iusto pericula efficiendi pro id. Te vis labores accusamus.

Top

“Het clubje uit het vak”, wat een mooi compliment!

“HET CLUBJE UIT HET VAK”.  ‘Bel like2match eens. Zij zijn het clubje uit het vak.’ Met deze woorden begint een kandidaat ons telefoongesprek eerder deze week. Hij is doorverwezen door een relatie, iemand die ik niet persoonlijk ken. Of ik open sta om met hem te sparren over de volgende stap in zijn carrière? Ja natuurlijk doen wij dat!

HET CLUBJE UIT HET VAK. Ik vind dat een prachtige verwijzing. Wij zijn namelijk geen standaard recruiters. Wij ademen ons vak! 

Onze vakkennis

Samen hebben de matchmakers van like2match ruim 30 jaar praktijkervaring, bij minstens 50 verschillende (retail) bedrijven. In 80% van de bedrijven waarvoor we bemiddelen hebben we zelf gewerkt. In diverse functie en op verschillende niveaus.

Wij matchmakers vullen elkaar goed aan. Zo heeft Mariska vóór like2match bijna 20 jaar ervaring in (online) category management. Ze klimt van assistent naar junior tot category manager, voor grote retailers als Albert Heijn, Blokker, bol.com en Intertoys. Wendela leert de ins & outs van (online) category management bij Blokker. En ik?  Ook ik werk al decenia op verschillende niveaus. Mijn laatste vaste dienstverband was directeur category management, marketing e-commerce en supply chain bij Leen Bakker. Daarna heb ik als interimmer vele opdrachten op verschillende niveaus uitgevoerd.

Onze gesprekken zijn het bewijs

Bij like2match hebben we voordat we een vacature aannemen een intake over de inhoud. Zo ook met één van onze nieuwe opdrachtgevers Bakker.com. Tijdens het gesprek blijkt snel dat ik een soortgelijke interim functie heb vervuld bij Gamma. ‘Ik ken die rol,’ antwoord ik. ‘Ik heb zelf tuinaarde en planten ingekocht.’ Waarop de opdrachtgever lachend vraagt: ‘Ben jij dan niet beschikbaar voor de functie?’

En dan die kandidaat die via ons op gesprek gaat bij een retailer in bedden en matrassen. Ze was al eerder voor dezelfde vacature benaderd door een andere recruiter. Destijds had ze netjes bedankt: ‘De functie en het bedrijf spreken mij niet aan.’ Ik krijg haar zover dat ze toch op gesprek gaat. Ik heb zelf bedden en matrassen ingekocht en kan haarfijn uitleggen wat leuk en wat niet leuk is aan het inkopen van matrassen. Dat maakt het verschil.

Bel ons gerust en sluit je bij ons aan!

Naast vaste banen of interim opdrachten invullen geven wij van like2match ook met liefde advies. Zit je niet meer op je plek in je huidige functie? Heb je een vakinhoudelijke vraag, die je niet per sé met je opdrachtgever wil of kan bespreken? Bel ons gewoon. We helpen jou graag verder. Net als die kandidaat die vertelde over ‘het clubje uit het vak.’

 

Passie en plezier in het werk, dat vinden wij belangrijk. Dat stralen wij uit. Naar kandidaten en opdrachtgevers. Passie en plezier in het werk. Dat gunnen wij jou ook. 

 

Niet voor niets groeit onze like2match community elke dag. Wil jij erbij? Join the club. Je bent van harte welkom!

Stuur mij een bericht en ik vertel je hoe!

 

Wendy