The Best Job Listing Theme. Everything you need.

Lorem ipsum dolor sit amet, quo veri iuvaret ex, iusto pericula efficiendi pro id. Te vis labores accusamus.

Top

Een nieuwe baan en dan de eerste 100 dagen gecoacht worden, hoe zou jij dat vinden?

like2match realiseert zich vanaf de start, dat het professioneel verbinden van mensen niet alleen gaat om het invullen van een vacature. Er is meer nodig! Daarom coachen wij onze geplaatste kandidaten altijd de eerste 100 dagen.

De eerste 100 dagen in een nieuwe baan zijn cruciaal. Als werkgever wil je zo snel mogelijk het beste uit de nieuwe werknemer halen en jij als nieuwe medewerker wil het natuurlijk ook snel goed doen. Om dit proces soepel te laten verlopen zijn wij de eerste 100 dagen zeer nauw betrokken, zowel bij de kandidaat, als bij de opdrachtgever. 

Wij coachen de kandidaat zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Hierdoor wordt de kans van slagen op de juiste match significant verhoogd.

Carla Beijer, HR associate bij like2match: “ Het is inderdaad heel belangrijk dat een nieuwe medewerker snel goed landt. Persoonlijke coaching speelt daarbij een belangrijke rol. Het zorgt ervoor dat de medewerker snel grip krijgt op zijn werkzaamheden en dat hij zich snel thuis voelt. Daardoor voelt hij zich snel betrokken bij de nieuwe werkgever”

Wil je hier meer over weten?

Bel gerust! Wij delen graag onze kennis en ervaring met jou.

Wendy

tel:0681951940