The Best Job Listing Theme. Everything you need.

Lorem ipsum dolor sit amet, quo veri iuvaret ex, iusto pericula efficiendi pro id. Te vis labores accusamus.

Top

like2match levert geen CV’s, wij leveren de juiste kandidaat!

De laatste weken heeft het team van like2match weer mooie vacatures ingevuld, zowel vast als interim. Dus durven wij dit nu hardop te zeggen!

Door onze uitgebreide voorselectie spreek jij als opdrachtgever niet meer dan 3 kandidaten en dan is de sollicitatie procedure afgerond. De perfecte match is gevonden.

Dat bespaart jou enorm veel tijd en wij leveren ook nog heel snel. Binnen 4 weken is alles rond en kun jij je als opdrachtgever weer volledig focussen op de commercie.

Uiteraard betekent dat voor like2match intensief voorwerk, maar daar merk jij als opdrachtgever niets van.

Wat doen wij:
✅ Wij toetsen de kandidaat met behulp van onze vakkennis, wij zijn daarmee een volwaardige gesprekspartner. Wij weten heel goed welke skills nodig zijn om deze vacature goed in te vullen.

✅ Wij toetsen ook met behulp van onze kennis van organisaties. Wij hebben zelf inmiddels bij- en met veel organisaties gewerkt. Dat maakt het eenvoudig ons in de nieuwe werkomgeving in te leven. De persoonlijke match is daardoor voor ons makkelijk selecteren.

Wij weten inmiddels dat ons concept veel van de genoemde argumenten ‘waarom je recruitment niet uit te besteden‘ weerlegt!

Voorbeelden van deze argumenten:

  • niemand kent ons bedrijf beter dan wijzelf
  • zelf werven is goedkoper
  • het gaat sneller als ik het zelf doe
  • we hebben slechte ervaringen met recruiters

Interesse of sparren over jouw vacatureproces? Bel gerust! 

Wendy

tel:0681951940