The Best Job Listing Theme. Everything you need.

Lorem ipsum dolor sit amet, quo veri iuvaret ex, iusto pericula efficiendi pro id. Te vis labores accusamus.

Top
Image Alt

Opdrachtgever

Voor de opdrachtgever

Als organisatie wil je graag continuïteit, natuurlijk wil je investeren in mensen maar je wil ook dat mensen,  jouw werknemers investeren in zichzelf. En daar is like2match voor. Wij helpen snel de perfecte personality te vinden voor jouw uitdaging. Like2match coacht deze persoon de eerste 100 dagen in de nieuwe baan: zowel vakinhoudelijk als op persoonlijke ontwikkeling.

Samen hebben wij, het team van like2match, meer dan 30 jaar vakinhoudelijke ervaring en zijn wij werkzaam geweest bij minstens zoveel organisaties. Onze expertise ligt in rollen binnen e-commerce  en in commerciële functies in de retailbranche en in business to business.

" Wij weten wat een functie inhoud omdat wij ze zelf hebben uitgevoerd. Wij leveren razendsnel de perfecte match ".

Denk daarbij aan functies binnen de commerciële discipline

  • e-commerce e-category manager, shopmanager, content manager, social media specialist, e-mail marketeer, customer journey specialist maar ook product owners en SEO specialisten,
  • marketing, brand manager communicatie manager, promotie manager,
  • category en unit management, inkoop management, supply chain en merchandising, merchandise en supply chain planner
  • visual merchandising, styling, regio manager en account management

Ben jij op zoek naar een nieuwe medewerker op niveau assistent, junior, medior, senior of director? Dan zijn wij jouw partner!

Like2match is er om de organisatie inhoudelijk en praktisch zoveel mogelijk te ontzorgen. Onder praktisch ontzorgen verstaan wij onder andere dat wij  helpen met het opmaken van een pakkende vacaturetekst, zodat zeker is dat de juiste mensen aangesproken worden. Wij doen een zorgvuldige screening van kandidaten en als het waarde toevoegt doen we uiteraard ook een validatie. Onder inhoudelijk ontzorgen verstaan wij bijvoorbeeld 100 dagen begeleiden van de (nieuwe) medewerker.

Wij kennen de cultuur van de organisatie en kunnen daardoor goed meedenken op de vraag en de uitdaging die een organisatie of een team op dat moment heeft.

"Dankzij de dedicated inzet en persoonlijke aanpak van Mariska hebben we onlangs een relatief lang lopende vacature in ons marketingteam opgevuld. Na een uitgebreide intake en wensen inventarisatie legde Mariska vrij snel twee goede kandidaten voor. Na een kwartier met één van hen wist ik: dit is een match. Kortom, in een uitdagende arbeidsmarkt heeft like2match ons volledig ontzorgd op gebied van werving en selectie!"

Lisa van Gelsdorp , Marketing Manager (ANWB)

"Wat een geweldige samenwerking met Wendy. Zij begrijpt echt wat retail is en wat wij als Beter Bed nodig hebben. Snel schakelen, vakkundig en dicht bij de mens. Top werk en mooie samenwerking!!"

Lineke Bernhard, Manager HR (Beter Bed Benelux)

"De samenwerking met Wendy en Mariska van like2match is fantastisch. Zeer pragmatisch, korte discussies en snel. We hebben 2 goede mensen kunnen aannemen in een zeer korte tijd. Als er weer een vacature komt hoef ik niet te twijfelen wie ik zal benaderen!! Bedankt dames!!!"

Jeroen Markink, Director (Wibra)

"100 dagen begeleiding na indiensttreding: de juiste service en after sales, zowel voor de geplaatste kandidaat als opdrachtgever. Heel blij mee!"

Hugo de Bie, CEO (Logistiekconcurrent)

"Het is fijn samenwerken met Wendy van like2match. Snel schakelen en goed met elkaar afstemmen wat heeft geresulteerd in 2 mooie matches voor Regts. Bedankt Wendy."

Berber de Jager, HR manager (Regts)

Contact

Ben je meteen enthousiast over onze uitgangspunten en de manier hoe we werken, twijfel niet en vraag ons een afspraak met je in te plannen.